Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Multifunktionella Kryckor

Lazarus

Multifunktionella Kryckor en enkel, möjlig icke-elektrisk arbetskraftmaskin, verkligen utformad för funktionshindrade sociala interaktioner och rehabilitering. För att inte vara besvärligt imiterar det perfekt den vanliga människans gångprocess. Som ett exempel, rör dig alltid på den andra sidan av benet. benhandikappade kan klättra trappor med detta eftersom det kan sprida käppar. Även käpparna kan förvandlas till en perfekt stol. Om inte, laddar Lazarus käppar. Som en medicinsk maskin är Lazarus effektiv eftersom användaren gradvis och automatiskt kan rehabilitera i normal social interaktion, inte sluta arbeta för rehabilitering

Projektnamn : Lazarus, Designers namn : Sung-Hyeon Yoo, Kundens namn : Mm, soulish apparel for world.

Lazarus Multifunktionella Kryckor

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.