Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Frisyrdesign Och Koncept

Hairchitecture

Frisyrdesign Och Koncept HÅRKITEKTUR resultat från en förening mellan en frisör - Gijo och en grupp arkitekter - FAHR 021.3. Motiverade av den europeiska kulturhuvudstaden i Guimaraes 2012 föreslår de en idé att slå samman två kreativa metoder, Arkitektur & Frisyr. Med det brutala arkitekturtema är resultatet en fantastisk ny frisyr som betecknar ett transfigurationshår i absolut gemenskap med arkitektoniska strukturer. Resultaten som presenteras är djärva och experimentella karaktärer med en stark samtida tolkning. Lagarbete och skicklighet var avgörande för att göra ett till synes vanligt hår.

Projektnamn : Hairchitecture, Designers namn : FAHR 021.3, Kundens namn : Redken Portugal.

Hairchitecture Frisyrdesign Och Koncept

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.