Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Visuell Identitet

Le Coffret - Chambres D'Hôtes

Visuell Identitet Le Coffret är en charmig bed and breakfast i hjärtat av Valle d'Aosta. Projektet utformades i absolut respekt för den autentiska stilen: därför stenmurar, träbjälkar och antika möbler. En cirkel som symboliserar himlen över triangeln som representerar berget, där B & B ligger, från idén om uppstigningen av människan till himlen. Ett Onciale-teckensnitt som reviderats i en modern version för att komma ihåg det keltiska ursprunget i dalen balanserar rätt och stöder en stark och viktig symbol för att äntligen få en logotyp som är lätt att identifiera och lätt fångar ögat.

Projektnamn : Le Coffret - Chambres D'Hôtes, Designers namn : Laura Ferrario, Kundens namn : Ferrariodesign.

Le Coffret - Chambres D'Hôtes Visuell Identitet

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.