Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Butik

Formal Wear

Butik Herrkläderaffärer erbjuder ofta neutrala interiörer som negativt påverkar besökarnas stämning och därmed minskar andelen försäljning. För att locka människor inte bara att besöka en butik utan också för att köpa produkter som presenteras där, borde utrymmet inspirera och sprida en god uppmuntran. Därför använder designen av denna butik specialfunktioner inspirerade av syhantverk och olika detaljer som lockar uppmärksamhet och sprider gott humör. Den öppna rymden som delade sig i två zoner är också utformad för kundernas frihet under shopping.

Projektnamn : Formal Wear, Designers namn : Bezmirno Architects, Kundens namn : Bezmirno Architects.

Formal Wear Butik

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.