Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Varumärke Och Förpackning

Leman Jewelry

Varumärke Och Förpackning Visuell lösning på Leman Smycken ny identitet var ett helt nytt system för att avslöja lyx, utsökt men ändå sofistikerad och minimal känsla. Den nya logotypen inspirerad av Leman-arbetsprocessen, deras service för design av haute couture, genom att utforma alla diamantformer som omger en stjärnsymbol eller gnistrsymbol, skapar en sofistikerad symbol och också återspeglar den lysande effekten av diamant. Uppföljningen producerades alla säkerhetsmaterial med högkvalitativa detaljer för att belysa och berika lyxigheten hos alla nya märkesvisuella element.

Projektnamn : Leman Jewelry, Designers namn : M — N Associates, Kundens namn : Leman Jewelry Vietnam.

Leman Jewelry Varumärke Och Förpackning

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.