Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kafé

Aix Arome Cafe

Kafé Kaféet är där besökarna känner samexistensen med hav. Enorm äggformad struktur placerad i mitten av rymden fungerar samtidigt som kassör- och kaffeförsörjning. Standens ikoniska utseende är inspirerat av mörka och tråkiga kaffebönor. Två stora öppningar på framsidan av båda sidorna av ”big bean” fungerar som bra källa till ventilation och naturligt ljus. Kaféet tillhandahöll långt bord som gäng bläckfiskar och bubblor helt och hållet. De till synes slumpmässigt hängande ljuskronorna liknar fiskarnas utsikt mot vattenytan, glänsande krusningar absorberar mysigt solljus från den breda vita himlen.

Projektnamn : Aix Arome Cafe, Designers namn : Ajax Law, Kundens namn : Aix Arome Coffee Co. Ltd..

Aix Arome Cafe Kafé

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.