Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Pappersfräsare

HandiShred

Pappersfräsare HandiShred är en bärbar manuell pappersförstörare kräver ingen extern strömkälla. Det är utformat litet och snyggt så att du kan lägga det på skrivbordet, i en låda eller portfölj som enkelt kan komma åt och tippa ditt viktiga dokument när som helst var som helst. Denna praktiska rivare fungerar utmärkt för att makulera alla dokument eller kvitton för att säkerställa att den privata, konfidentiella och all personlig information alltid hålls säker.

Projektnamn : HandiShred, Designers namn : Yen Lau, Kundens namn : Inform Designs Ltd..

HandiShred Pappersfräsare

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.