Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Örhängen Och Ring

Vivit Collection

Örhängen Och Ring Inspirerat av former som finns i naturen skapar Vivit Collection en intressant och nyfiken uppfattning av de långsträckta formerna och virvlande linjerna. Vivitstycken består av böjda 18 gult guldark med svart rodiumplätering på yttersidan. De bladformade örhängena omger öronklänningarna så att dess naturliga rörelser skapar en intressant dans mellan det svarta och guldet - gömmer sig och avslöjar det gula guldet under. Formernas sinuositet och de ergonomiska attributen i denna samling presenterar ett fascinerande spel av ljus, skuggor, bländning och reflektioner.

Projektnamn : Vivit Collection, Designers namn : Brazil & Murgel, Kundens namn : Brazil & Murgel.

Vivit Collection Örhängen Och Ring

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.