Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Cocktailbar

Gamsei

Cocktailbar När Gamsei öppnades 2013 introducerades hyperlokalismen till ett praktikområde som fram till dess huvudsakligen var begränsat till matscenen. På Gamsei är ingredienser för cocktails antingen vilda foder eller odlas av lokala artesiska jordbrukare. Barinredningen är en tydlig fortsättning av denna filosofi. Precis som cocktailsna anskaffade Buero Wagner allt material lokalt och arbetade i nära samarbete med lokala tillverkare för att producera kundanpassade lösningar. Gamsei är ett helt integrerat koncept som gör händelsen att dricka en cocktail till en ny upplevelse.

Projektnamn : Gamsei, Designers namn : BUERO WAGNER, Kundens namn : Trink Tank.

Gamsei Cocktailbar

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.