Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Turistattraktion

In love with the wind

Turistattraktion Castle Förälskad i vinden är ett 1900-talsbostad som ligger inom ett landskap på 10 tunnland nära byn Ravadinovo, ett område i hjärtat av berget Strandza. Besök och njut av världsberömda samlingar, fantastisk arkitektur och inspirerande familjehistorier. Koppla av bland idylliska trädgårdar, njut av skogsmarker och promenader vid sjön och känna sagan.

Projektnamn : In love with the wind, Designers namn : Georgi Tumpalov, Kundens namn : Renaissance Ltd..

In love with the wind Turistattraktion

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.