Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Introduktionsutrymme För Klockmässa

Salon de TE

Introduktionsutrymme För Klockmässa En introduktionsutrymme på 1900m2 krävdes innan besökare utforskade de 145 internationella klockmärkena inom Salon de TE. För att fånga besökarens fantasi om lyxig livsstil och romantik utvecklades en "Deluxe Train Journey" som huvudkoncept. För att skapa dramatisering omvandlades mottagningskonkursen till ett dagtidstesttema tillsammans med interiörhallens kvällstågplattformsscen med livsstorliga tågvagnsfönster som avger berättande grafik. Slutligen öppnar en multifunktionell arena med en scen upp för de olika märkesutställningarna.

Projektnamn : Salon de TE, Designers namn : Hong Kong Trade Development Council, Kundens namn : Hong Kong Trade Development Council - Creative Department.

Salon de TE Introduktionsutrymme För Klockmässa

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.