Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Hänglampa

Spin

Hänglampa Spin, designad av Ruben Saldana, är en upphängd LED-lampa för accentbelysning. Det minimalistiska uttrycket av dess väsentliga linjer, dess rundade geometri och sin form ger Spin sin vackra och harmoniska design. Kroppen, helt tillverkad i aluminium, ger lätthet och konsistens samtidigt som den fungerar som en kylfläns. Den infällda takbotten och dess ultratunna tensor ger en känsla av flytbarhet i luften. Tillgängligt i svart och vitt, är Spin den perfekta ljusarmaturen som ska placeras i barer, räknare, utställning ...

Projektnamn : Spin, Designers namn : Rubén Saldaña Acle, Kundens namn : Rubén Saldaña - Arkoslight.

Spin Hänglampa

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.