Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Datavisualisering

Arab spring

Datavisualisering Detta projekt baserades på de konflikter som ägde rum i Nordafrika 2011. Händelser där aktiviteten var högst på våren och kallades "Arab Spring". Projektet är en spiralformad tidslinje som markeras som början och slutet på konflikten. Och i slutet av konfliktdatumet finns markörer som indikerar resultatet av konflikten. Mättnad av linjen är antalet offer för revolutionen. Så vi kan observera grundläggande tidsmönster för historiska stunder. De viktigaste parametrarna för utveckling av sådan datavisualisering bör vara enkelhet och strukturering av originalinformationen.

Projektnamn : Arab spring, Designers namn : Kirill Khachaturov, Kundens namn : RBC.

Arab spring Datavisualisering

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.