Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Datavisualisering

Arab spring

Datavisualisering Detta projekt baserades på de konflikter som ägde rum i Nordafrika 2011. Händelser där aktiviteten var högst på våren och kallades "Arab Spring". Projektet är en spiralformad tidslinje som markeras som början och slutet på konflikten. Och i slutet av konfliktdatumet finns markörer som indikerar resultatet av konflikten. Mättnad av linjen är antalet offer för revolutionen. Så vi kan observera grundläggande tidsmönster för historiska stunder. De viktigaste parametrarna för utveckling av sådan datavisualisering bör vara enkelhet och strukturering av originalinformationen.

Projektnamn : Arab spring, Designers namn : Kirill Khachaturov, Kundens namn : RBC.

Arab spring Datavisualisering

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.