Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Ring

Moon Curve

Ring Den naturliga världen är i ständig rörelse när den balanserar mellan ordning och kaos. En bra design skapas av samma spänning. Dess egenskaper av styrka, skönhet och dynamik härrör från konstnärens förmåga att förbli öppen för dessa motsatser under skapandet. Det färdiga stycket är summan av otaliga val som konstnären gör. All tanke och ingen känsla kommer att leda till hårt och kallt arbete, medan all känsla och ingen kontroll ger arbete som inte uttrycker sig. Samverkan mellan de två kommer att vara ett uttryck för själva dansdansen.

Projektnamn : Moon Curve, Designers namn : Mary Zayman, Kundens namn : Mary Zayman.

Moon Curve Ring

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.