Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Byggnad Med Blandad Användning

The Mall

Byggnad Med Blandad Användning Köpcentret ligger i öknen. Designidén bygger på att upplösa byggnadsprogrammet för att skapa ett kulturellt och kommersiellt distrikt ur det, vilket kommer att påverka dess omgivning. De städer som är integrerade i komplexet kommer att innehålla många aktiviteter och berika den kulturella interaktionen i området. I stället för att agera som en fristående stängd byggnad kommer det att stödja gatulivet i hela området. Komplexets utformning, byggnadernas orientering och fasaddetaljerna är utformade för att stödja den mest effektiva användningen av naturliga källor.

Projektnamn : The Mall, Designers namn : Ekin Ç. Turhan - Onat Öktem, Kundens namn : Ercan Çoban Architects & ONZ Architects.

The Mall Byggnad Med Blandad Användning

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.