Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Avancerad Vagn

Fiaker 2.0

Avancerad Vagn I många städer har traditionella bussresor ett stort problem i form av hästavfall. Som ett första väsentliga krav löser Fiaker 2.0 gatuförorening som produceras av bussresor i städer. Vidare utvecklas en specifik design för en hästsvagn som följer de klassiska hyttarna i sin formella estetik trots att de har sin egen moderna och aktuella form. Utmaningen är att presentera ett modernt och ekologiskt koncept, som fortfarande överför den typiska känslan av en bussresa. Huvudmålet är att göra coachturer mer attraktiva för kunder genom innovativ design.

Projektnamn : Fiaker 2.0, Designers namn : Michael Hofbauer, Kundens namn : Michael Hofbauer.

Fiaker 2.0 Avancerad Vagn

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.