Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Avancerad Vagn

Fiaker 2.0

Avancerad Vagn I många städer har traditionella bussresor ett stort problem i form av hästavfall. Som ett första väsentliga krav löser Fiaker 2.0 gatuförorening som produceras av bussresor i städer. Vidare utvecklas en specifik design för en hästsvagn som följer de klassiska hyttarna i sin formella estetik trots att de har sin egen moderna och aktuella form. Utmaningen är att presentera ett modernt och ekologiskt koncept, som fortfarande överför den typiska känslan av en bussresa. Huvudmålet är att göra coachturer mer attraktiva för kunder genom innovativ design.

Projektnamn : Fiaker 2.0, Designers namn : Michael Hofbauer, Kundens namn : Michael Hofbauer.

Fiaker 2.0 Avancerad Vagn

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.