Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Klocka

Hamon

Klocka Hamon är en klocka gjord av en platt och rund porslin och vatten. Klockans händer roterar och flussar försiktigt vattnet varje sekund. Vattenytans beteende är en kontinuerlig överlappning av krusningarna som produceras från tidigare till nutid. Det unika med denna klocka är att visa inte bara den aktuella tiden utan också ackumuleringen och dämpningen av tiden som indikeras av att vattenytan förändras varje ögonblick. Hamon är uppkallad efter det japanska ordet "hamon", vilket betyder krusningar.

Projektnamn : Hamon, Designers namn : Kensho Miyoshi, Kundens namn : miyoshikensho.

Hamon Klocka

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.