Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Organiska Möbler Och Skulpturer

pattern of tree

Organiska Möbler Och Skulpturer Ett förslag om partition som använder barrträddelar ineffektivt; det vill säga den smala delen av stammens övre halva och den oregelbundna formen av rötterna. Jag uppmärksammade de organiska årringarna. Partiets överlappande organiska mönster skapade en bekväm rytm i ett oorganiskt utrymme. Med de produkter som kommer från denna materialcykel blir organisk rumsriktning en möjlighet för konsumenten. Dessutom ger varje produkts unikhet ett mycket högre värde.

Projektnamn : pattern of tree, Designers namn : Hiroyuki Morita, Kundens namn : studio Rope.

pattern of tree Organiska Möbler Och Skulpturer

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.