Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Vattenkran Blandare

Smooth

Vattenkran Blandare Konstruktionen av den smala kranens bassängblandare är inspirerad i den renaste formen av en cylinder, vilket gör en naturlig följd av röret där det rinner tills det når användaren. Vi tänkte dekonstruera de vanliga komplexa formerna som denna typ av produkt har, vilket resulterar i en slät cylindrisk och ganska minimalistisk form. Det eleganta utseendet orsakat av linjerna blir ganska överraskande när detta objekt tar sin funktion som ett användargränssnitt, för detta är en modell som kombinerar en dynamisk design med en perfekt blandning av en bassängblandare.

Projektnamn : Smooth, Designers namn : Ctesi - Barros & Moreira, SA, Kundens namn : Ctesi - Barros & Moreira, S.A..

Smooth Vattenkran Blandare

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.