Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Transportnav

Viforion

Transportnav Projektet är ett Transport HUB som kopplar de omgivande tätbebyggelserna till hjärtat i det dynamiska livet på ett enkelt och effektivt sätt som genereras genom sammanslagning av olika transportsystem som järnvägsstation, tunnelbanestation, nildäck och bussstation förutom andra tjänster för att konvertera plats att vara katalysator för den framtida utvecklingen.

Projektnamn : Viforion, Designers namn : Ahmed Khaled, Kundens namn : COSIGN GROUP , Polygon Design Studio.

Viforion Transportnav

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.