Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Företagsidentitet

Glazov

Företagsidentitet Glazov är en möbelfabrik i en stad med samma namn. Fabriken tillverkar dyra möbler. Eftersom utformningen av sådana möbler är ganska generisk, beslutades det att basera kommunikationskonceptet på de ursprungliga "trä" 3D-bokstäverna, ord som består av sådana bokstäver symboliserar möbelset. Bokstäver består av ord "möbler", "sovrum" etc eller namn på samlingar, de är placerade för att likna möbler. Skisserade 3D-bokstäver liknar möbelscheman och kan användas på brevpapper eller över fotografiska bakgrunder för varumärkesidentifiering.

Projektnamn : Glazov, Designers namn : Mikhail Puzakov, Kundens namn : Glazov furniture factory.

Glazov Företagsidentitet

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.