Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Boutique & Showroom

Risky Shop

Boutique & Showroom Riskfylld butik designades och skapades av smallna, en designstudio och vintagegalleri grundat av Piotr Płoski. Uppgiften innebar många utmaningar, eftersom butiken ligger på andra våningen i ett hyreshus, saknar ett skyltfönster och har en yta på bara 80 kvm. Här kom idén att fördubbla området genom att utnyttja både utrymmet i taket och golvutrymmet. En gästvänlig, hemtrevlig atmosfär uppnås, även om möblerna faktiskt hängs upp och ner på taket. Riskfylld butik är utformad mot alla regler (den trotsar till och med allvar). Det återspeglar helt märkets anda.

Projektnamn : Risky Shop, Designers namn : smallna, Kundens namn : Risky Shop powered by smallna.

Risky Shop Boutique & Showroom

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens designteam

Världens största designteam.

Ibland behöver du ett mycket stort team av begåvade designers för att hitta riktigt bra mönster. Varje dag har vi ett tydligt prisbelönt innovativt och kreativt designteam. Utforska och upptäck original och kreativ arkitektur, bra design, mode, grafisk design och designstrategiprojekt från designteam över hela världen. Låt dig inspireras av originalverk av grand master designers.