Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Boutique & Showroom

Risky Shop

Boutique & Showroom Riskfylld butik designades och skapades av smallna, en designstudio och vintagegalleri grundat av Piotr Płoski. Uppgiften innebar många utmaningar, eftersom butiken ligger på andra våningen i ett hyreshus, saknar ett skyltfönster och har en yta på bara 80 kvm. Här kom idén att fördubbla området genom att utnyttja både utrymmet i taket och golvutrymmet. En gästvänlig, hemtrevlig atmosfär uppnås, även om möblerna faktiskt hängs upp och ner på taket. Riskfylld butik är utformad mot alla regler (den trotsar till och med allvar). Det återspeglar helt märkets anda.

Projektnamn : Risky Shop, Designers namn : smallna, Kundens namn : Risky Shop powered by smallna.

Risky Shop Boutique & Showroom

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.