Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Roly Poly, Rörliga Träleksaker

Tumbler" Contentment "

Roly Poly, Rörliga Träleksaker Hur får jag en regnbåge? Hur kramar en sommarvind? Jag blir alltid berörd av några subtila saker och känner mig väldigt nöjd och glad. Hur lagrar jag och hur man äger? Tillräckligt är lika bra som en fest. Jag skulle vilja utforma olika typer av material på ett enkelt och roligt sätt. Låt barn leka med dem för att känna igen den fysiska världen, stimulera deras fantasi och hjälpa dem att förstå deras omgivning.

Projektnamn : Tumbler" Contentment " , Designers namn : Sha Yang, Kundens namn : Sha Yang Design.

Tumbler" Contentment "  Roly Poly, Rörliga Träleksaker

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.