Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Restaurang

Rio

Restaurang Beläget i Kuwait City i ett område som är välkänt för sina boutiquerestauranger. Rio Churrascaria är ett av de första brasilianska stekhusen som öppnades i regionen. Målet var att skapa ett lyxigt men informellt matutrymme som återspeglar Rios varumärke & det är unikt sätt att servera mat (Rodizio Style).

Projektnamn : Rio, Designers namn : Rashed Alfoudari, Kundens namn : Rio.

Rio Restaurang

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.