Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kontor

Samlee

Kontor Utan noga detaljer designades Samlee Office av en orientalisk estetik av enkelhet. Detta koncept matchar den snabba utvecklingsstaden. I detta mycket löpande informationssamhälle presenterar projektet det interaktiva förhållandet mellan stad, arbete och människor - en slags intim relation mellan aktivitet och tröghet; transparent överlagring; genomträngning tom.

Projektnamn : Samlee, Designers namn : Yongcai Huang, Kundens namn : GuangZhou Samlee Enterprise Co;Ltd..

Samlee Kontor

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.