Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Tvättställ

Angle

Tvättställ Det finns många handfat med utmärkt design i världen. Men vi erbjuder att se på den här saken från en ny vinkel. Vi vill ge möjlighet att njuta av processen med att använda diskbänken och gömma så nödvändiga men icke-estetiska detaljer som dräneringshål. "Vinkeln" är den lakoniska designen, där alla detaljer för bekvämt användning och rengöringssystem är genomtänkta. Under användningen observerar du inte avloppshålet, allt ser ut som om vattnet helt enkelt försvann. Denna effekt, associerad med en optisk illusion, uppnås genom en speciell placering av diskytorna.

Projektnamn : Angle, Designers namn : Grigoriy Malitskiy and Maria Malitskaya, Kundens namn : ARCHITIME design group.

Angle Tvättställ

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.