Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Duschvättare För Enarmarm

L7

Duschvättare För Enarmarm För en tillfällig eller permanent person med enarm är det inte lätt att rengöra armhålan, ryggkroppen, armbågen och baksidan av underarmen. Tillgängliga väggmonteringsskrubber rengör inte armhåpet konkavt noggrant. Duschborstens rengöringsarmbåge kräver en mycket besvärlig borsthållningsmetod. L7 är att lösa dessa problem. L7 är ett par väggmonterade rörformade aluminium. Dess diamant räfflade mönster är för bakkroppen, armbågen och baksidan av underarmscrubbering. Dess böjda hörn är för rengöring av armhåla. Den sista funktionen är att ta tag.

Projektnamn : L7, Designers namn : Peter Lau, Kundens namn : .

L7 Duschvättare För Enarmarm

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens designteam

Världens största designteam.

Ibland behöver du ett mycket stort team av begåvade designers för att hitta riktigt bra mönster. Varje dag har vi ett tydligt prisbelönt innovativt och kreativt designteam. Utforska och upptäck original och kreativ arkitektur, bra design, mode, grafisk design och designstrategiprojekt från designteam över hela världen. Låt dig inspireras av originalverk av grand master designers.