Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Duschvättare För Enarmarm

L7

Duschvättare För Enarmarm För en tillfällig eller permanent person med enarm är det inte lätt att rengöra armhålan, ryggkroppen, armbågen och baksidan av underarmen. Tillgängliga väggmonteringsskrubber rengör inte armhåpet konkavt noggrant. Duschborstens rengöringsarmbåge kräver en mycket besvärlig borsthållningsmetod. L7 är att lösa dessa problem. L7 är ett par väggmonterade rörformade aluminium. Dess diamant räfflade mönster är för bakkroppen, armbågen och baksidan av underarmscrubbering. Dess böjda hörn är för rengöring av armhåla. Den sista funktionen är att ta tag.

Projektnamn : L7, Designers namn : Peter Lau, Kundens namn : .

L7 Duschvättare För Enarmarm

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.