Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Aktiv Högtalare

db60

Aktiv Högtalare Den aktiva db60-högtalaren är verkligen designad för användare av mobila enheter. Stilen på db60-högtalaren är baserad på arv och enkelhet i det nordiska formspråket. Användarvänlighet återspeglas i den ursprungliga formen och minimalistiska egenskaper. Högtalaren har inga knappar och den rena designen gör den lämplig för montering var som helst bra ljud. Db60 ligger på gränsen mellan hemmaljud och inredning.

Projektnamn : db60, Designers namn : DNgroup Design Team, Kundens namn : DNgroup.

db60 Aktiv Högtalare

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens designteam

Världens största designteam.

Ibland behöver du ett mycket stort team av begåvade designers för att hitta riktigt bra mönster. Varje dag har vi ett tydligt prisbelönt innovativt och kreativt designteam. Utforska och upptäck original och kreativ arkitektur, bra design, mode, grafisk design och designstrategiprojekt från designteam över hela världen. Låt dig inspireras av originalverk av grand master designers.