Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Aktiv Högtalare

db60

Aktiv Högtalare Den aktiva db60-högtalaren är verkligen designad för användare av mobila enheter. Stilen på db60-högtalaren är baserad på arv och enkelhet i det nordiska formspråket. Användarvänlighet återspeglas i den ursprungliga formen och minimalistiska egenskaper. Högtalaren har inga knappar och den rena designen gör den lämplig för montering var som helst bra ljud. Db60 ligger på gränsen mellan hemmaljud och inredning.

Projektnamn : db60, Designers namn : DNgroup Design Team, Kundens namn : DNgroup.

db60 Aktiv Högtalare

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.