Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Väska

Diana

Väska Väskan har alltid två funktioner: att lägga saker inuti (så mycket som den skulle kunna vara fylld i den) och att se snygg ut men inte väsentligen i den ordningen. Denna väska uppfyller båda förfrågningarna. Den är unik och skiljer sig från de andra påsarna på grund av kombinationen av material som används för att göra det: plexiglas med textilpåse fäst. Väskan är väldigt arkitektonisk, enkel och ren i sin form men ändå funktionell. I sin konstruktion är det hyllning till Bauhaus, dess världsbild och sina mästare men ändå är det mycket modernt. Tack vare plexy är den väldigt lätt och dess blanka yta lockar uppmärksamhet.

Projektnamn : Diana, Designers namn : Diana Sokolic, Kundens namn : .

Diana Väska

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.