Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Väska

Diana

Väska Väskan har alltid två funktioner: att lägga saker inuti (så mycket som den skulle kunna vara fylld i den) och att se snygg ut men inte väsentligen i den ordningen. Denna väska uppfyller båda förfrågningarna. Den är unik och skiljer sig från de andra påsarna på grund av kombinationen av material som används för att göra det: plexiglas med textilpåse fäst. Väskan är väldigt arkitektonisk, enkel och ren i sin form men ändå funktionell. I sin konstruktion är det hyllning till Bauhaus, dess världsbild och sina mästare men ändå är det mycket modernt. Tack vare plexy är den väldigt lätt och dess blanka yta lockar uppmärksamhet.

Projektnamn : Diana, Designers namn : Diana Sokolic, Kundens namn : .

Diana Väska

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.