Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Mousserande Vinetikett Och Förpackning

Il Mosnel QdE 2012

Mousserande Vinetikett Och Förpackning Precis som Iseo-sjön plaskar på Franciacorta-stranden, så tappar det mousserande vinet sidorna på ett glas. Konceptet är en grafisk omarbetning av formen på sjön och uttrycker all kraft från en reservflaska som hälls i ett kristallglas. En elegant och livlig etikett, balanserad i grafik och färger, är en vågig lösning med transparent polypropylen och helt het folieguldtryck för att ge nya sensationer. Hällningen av vinet är understruket på lådan, där grafiken sveper runt förpackningen: enkelt och slagfullt sammansatt av två “slive et tiroir” -element.

Projektnamn : Il Mosnel QdE 2012, Designers namn : Laura Ferrario, Kundens namn : FERRARIODESIGN.

Il Mosnel QdE 2012 Mousserande Vinetikett Och Förpackning

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.