Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Ölfärgprover

Beertone

Ölfärgprover Beertone är den första ölreferensguiden baserad på de olika ölfärgerna, presenterade i ett glasformat fläkt. För den första upplagan samlade vi information från 202 olika schweiziska öl, som reser runt i landet, från öst till väst, från norr till söder. Hela processen tog mycket tid och en detaljerad logistik att göra, men resultatet av dessa två passioner tillsammans gör oss mycket stolta och ytterligare utgåvor är redan planerade. Skål!

Projektnamn : Beertone, Designers namn : Alexander Michelbach, Kundens namn : Beertone.

Beertone Ölfärgprover

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens designteam

Världens största designteam.

Ibland behöver du ett mycket stort team av begåvade designers för att hitta riktigt bra mönster. Varje dag har vi ett tydligt prisbelönt innovativt och kreativt designteam. Utforska och upptäck original och kreativ arkitektur, bra design, mode, grafisk design och designstrategiprojekt från designteam över hela världen. Låt dig inspireras av originalverk av grand master designers.