Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kommod

shark-commode

Kommod Commode förenas med en öppen hylla, och detta ger en känsla av rörelse och två delar gör det mer stabilt. Användning av olika ytbehandlingar och olika färger gör det möjligt att skapa olika stämningar och kan installeras i olika interiörer. Den stängda kommoden och den öppna hyllan ger en illusion av ett levande varelse.

Projektnamn : shark-commode, Designers namn : Viktor Kovtun, Kundens namn : Xo-Xo-L design.

shark-commode Kommod

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.