Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Köksredskap

MiMì

Köksredskap Mimì enkel design med sin snittade geometri avslöjar en stor användarvänlighet. Handtag väsentlig men knotig form sticker ut mot den matgrå gjutna aluminiumkroppen och ger ett fast grepp även om det är vått eller oljigt. En enstaka ritad stålskiss som tar tag i köksredskapen utan stick, behöver inte ytterligare fogar. Elastisk flexibilitet i metall utnyttjas för att få ett mysigt grepp: om man trycker på dem ändrar de lätt formen och passar varje användares grepp. Pan-handtaget med dess dragade tråd ändrar dess form också. Minimal design bidrar till förbättring av ergonomi .:: utan material kan göra mer och ännu bättre:

Projektnamn : MiMì, Designers namn : Gian Piero Giovannini, Kundens namn : urge design.

MiMì Köksredskap

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens designteam

Världens största designteam.

Ibland behöver du ett mycket stort team av begåvade designers för att hitta riktigt bra mönster. Varje dag har vi ett tydligt prisbelönt innovativt och kreativt designteam. Utforska och upptäck original och kreativ arkitektur, bra design, mode, grafisk design och designstrategiprojekt från designteam över hela världen. Låt dig inspireras av originalverk av grand master designers.