Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Köksredskap

MiMì

Köksredskap Mimì enkel design med sin snittade geometri avslöjar en stor användarvänlighet. Handtag väsentlig men knotig form sticker ut mot den matgrå gjutna aluminiumkroppen och ger ett fast grepp även om det är vått eller oljigt. En enstaka ritad stålskiss som tar tag i köksredskapen utan stick, behöver inte ytterligare fogar. Elastisk flexibilitet i metall utnyttjas för att få ett mysigt grepp: om man trycker på dem ändrar de lätt formen och passar varje användares grepp. Pan-handtaget med dess dragade tråd ändrar dess form också. Minimal design bidrar till förbättring av ergonomi .:: utan material kan göra mer och ännu bättre:

Projektnamn : MiMì, Designers namn : Gian Piero Giovannini, Kundens namn : urge design.

MiMì Köksredskap

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.