Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Växande Lampa

BB Little Garden

Växande Lampa Projektet föreslår att stödja denna nya användning som ger en mer fullständig sensorisk matupplevelse. BB Lilla trädgården är en strålande växande lampa som vill gå igenom platsen för aromatiska växter i köket. Det är en volym med tydliga linjer, som ett verkligt minimalistiskt objekt. Den eleganta designen har studerats speciellt för att anpassa sig till en mängd olika inomhusmiljöer och ge en särskild anmärkning till köket. BB Little Garden är ett ramverk för växter, dess rena linje förstorar dem och stör inte avläsningen.

Projektnamn : BB Little Garden, Designers namn : Martouzet François-Xavier, Kundens namn : Hall Design.

BB Little Garden Växande Lampa

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.