Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Sidobord

Chandelier table

Sidobord Dekorativt sidobord. Detta känsliga bord är en perfekt följeslagare och kompletterande partner till Claire de Lune Chandelier. Således namnet "Chandelier Table". Dess "nästan-där" -kvalitet betonas av den känsliga graveringen, som liknar spets. Precis som för de flesta av de produkter som designats av ACCENT levereras det plattpaket, så en del montering krävs av slutkonsumenten, en påminnelse om minskningen av CO2 som en integrerad konstruktionshänsyn. Ett vackert och användbart tillägg till alla sovrum eller vardagsrum.

Projektnamn : Chandelier table, Designers namn : Claire Requa, Kundens namn : Accent Aps.

Chandelier table Sidobord

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.