Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Keramiska Plattor

elhamra

Keramiska Plattor Speciallinjer värda palatset Designad av inspiration från Elhamra-palatset, som beskrivs som drömpalatsens reflektion till den verkliga världen i 1001 nätter, är ett av de bäst uppnådda exemplen skapade med digital teknik, som visas i tredimensionella strukturer i storlekar på 30 x 60 cm med färger; turkos, lätt turkos och vitt. Grundfärgerna på Elhamra åtföljs av dekorationer i samma färger. Elhamra, är ett unikt val att skapa spa som påminner om palats ...

Projektnamn : elhamra, Designers namn : Bien Seramik Design Team, Kundens namn : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

elhamra Keramiska Plattor

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.