Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Keramiska Plattor

elhamra

Keramiska Plattor Speciallinjer värda palatset Designad av inspiration från Elhamra-palatset, som beskrivs som drömpalatsens reflektion till den verkliga världen i 1001 nätter, är ett av de bäst uppnådda exemplen skapade med digital teknik, som visas i tredimensionella strukturer i storlekar på 30 x 60 cm med färger; turkos, lätt turkos och vitt. Grundfärgerna på Elhamra åtföljs av dekorationer i samma färger. Elhamra, är ett unikt val att skapa spa som påminner om palats ...

Projektnamn : elhamra, Designers namn : Bien Seramik Design Team, Kundens namn : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

elhamra Keramiska Plattor

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.