Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Cruiser Yacht

WAVE CATAMARAN

Cruiser Yacht Med tanke på havet som en värld i en kontinuerlig rörelse, tog vi "vågen" som en symbol för det. Med utgångspunkt från denna idé modellerade vi linjerna på skroven som verkar bryta sig själva att böja sig. Det andra elementet i grunden för projektidén är begreppet bostadsområde som vi ville rita i en slags kontinuitet mellan interiör och exteriör. Genom de stora glasfönstren får vi en nästan 360 graders utsikt, vilket möjliggör en visuell kontinuitet med utsidan. Inte bara, genom de stora glasdörrarna projiceras liv inuti i utomhusrummen. Båge. Visintin / Arch. Foytik

Projektnamn : WAVE CATAMARAN, Designers namn : Roberta Visintin, Kundens namn : Dream Yacht Design.

WAVE CATAMARAN Cruiser Yacht

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.