Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Cruiser Yacht

WAVE CATAMARAN

Cruiser Yacht Med tanke på havet som en värld i en kontinuerlig rörelse, tog vi "vågen" som en symbol för det. Med utgångspunkt från denna idé modellerade vi linjerna på skroven som verkar bryta sig själva att böja sig. Det andra elementet i grunden för projektidén är begreppet bostadsområde som vi ville rita i en slags kontinuitet mellan interiör och exteriör. Genom de stora glasfönstren får vi en nästan 360 graders utsikt, vilket möjliggör en visuell kontinuitet med utsidan. Inte bara, genom de stora glasdörrarna projiceras liv inuti i utomhusrummen. Båge. Visintin / Arch. Foytik

Projektnamn : WAVE CATAMARAN, Designers namn : Roberta Visintin, Kundens namn : Dream Yacht Design.

WAVE CATAMARAN Cruiser Yacht

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.