Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Klockapplikation

Dominus plus

Klockapplikation Dominus plus uttrycker tiden på ett originellt sätt. Som prickar på domino-bitar representerar tre grupper av prickar: timmar, tiotals minuter och minuter. Tid på dagen kan läsas från prickens färg: grön för AM; gult för PM. Applikationen innehåller en timer, en väckarklocka och klockspel. Alla funktioner kan navigeras genom att trycka på diskreta hörnpunkter. Det hade en original och konstnärlig design som presenterar det faktiska 2000-talets Face of Time. Den är designad i en vacker symbiose med Apple bärbara enheter. Det har ett enkelt gränssnitt med bara ett fåtal nödvändiga ord för att använda det.

Projektnamn : Dominus plus, Designers namn : Albert Salamon, Kundens namn : .

Dominus plus Klockapplikation

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.