Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kaffemaskin

Lavazza Desea

Kaffemaskin En vänlig maskin designad för att erbjuda det kompletta paketet med italiensk kaffekultur: från espresso till autentisk cappuccino eller latte. Pekgränssnittet ordnar markeringarna i två separata grupper - en för kaffe och en för mjölk. Dryckerna kan anpassas med boostfunktioner för temperatur och mjölkskum. Nödvändig service visas i mitten med upplysta ikoner. Maskinen levereras med en dedikerad glasmugg och tillämpar Lavazzas formspråk med kontrollerad ytbehandling, förfinade detaljer och särskild uppmärksamhet på färger, material & amp; Avsluta.

Projektnamn : Lavazza Desea, Designers namn : Florian Seidl, Kundens namn : Lavazza.

Lavazza Desea Kaffemaskin

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.