Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Webbplats

Travel

Webbplats Designen använde en minimalistisk stil för att inte överbelasta användarupplevelsen med onödig information. Det är också mycket svårt att använda en minimalistisk stil i resebranschen eftersom parallellt med en enkel och tydlig design måste användaren få fullständig information om sin resa och detta är inte lätt att kombinera.

Projektnamn : Travel , Designers namn : Saltanat Tashibayeva, Kundens namn : Saltanat Tashibayeva.

Travel  Webbplats

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.