Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Stol

Everyday chair

Stol Mästaren Bruno Munari hävdade att i världen "finns det fler stolar än åsnor." Varför sedan rita en annan stol? Det finns redan många bra stolar, några dåliga, vissa bekväma, andra lite mindre. Så, föreställa mig ett objekt som skulle springa från vilken stil som helst som berättar en liten historia, ryckt ett leende, har vardagsstolen tänkts. Det är nyfiken på att utan åtskillnad av trosbekännelse eller härkomst, alla sitter varje dag med tillfredsställelse på en vit keramisk stol ... Dess lekfulla karaktär blir en inbjudan att sitta ner och ta lite tid att koppla av.

Projektnamn : Everyday chair, Designers namn : Federico Traverso, Kundens namn : MYYOUR.

Everyday chair Stol

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.